top of page

OVER ONS

SV Magiso is een studievereniging gericht op alle lerarenopleidingen van de sociale vakken. Iedereen die lid wil worden kan lid worden, waarbij je geniet van leuke en educatieve activiteiten die regelmatig georganiseerd worden. Daarbij profiteer je van diverse kortingen, die verder toegelicht staan onder het kopje Partners. Benieuwd naar de gezichten achter SV Magiso? Scroll dan nu verder!

Bestuur
bestuur 2023-2024.jpeg

Het bestuur 2023/2024 van links naar rechts:
Penningmeester: Aaricia Veenstra
Vice-voorzitter / secretaris: Declan van Duuren-Gavin
Intern coördinator: Nellie Bijker
Voorzitter: Luuk Marinus

Heb je interesse om je bij een commissie aan te sluiten? Stuur dan een mail naar info@svmagiso.nl!
 
Commissies

SV Magiso heeft op dit moment eenn werkcommissie, introcommissie, reiscommissie, kascommissie en een RvA.

Raad van Advies | Jakob, Jeroen, Loïs, Stef &Wout 
Raad van Advies is een adviesorgaan voor het bestuur van SV Magiso. Op deze manier wordt het bestuur ondersteund bij het maken van keuzes met betrekking tot de toekomst van SV Magiso.


Kascommissie | Demi, Ezra & Lucas
De kascommissie is het controlerende orgaan binnen SV Magiso. Er wordt gecontroleerd of alles op financieel gebied goed verloopt.


Werkcommissie | Aaricia, Alinda, Caitlin, Chelsea, Declan, Jeroen, Luuk, Nellie, Wiske & Wout
De werkcommissie is een combinatie van de feest,- activiteiten- en feestcommissie. De werkcommissie zorgt voor alle evenementen van SV Magiso, Bij de evenementen is iedereen van harte welkom!

Introcommissie | Wiske, Luuk, Declan, Jeroen.
De introcommissie zorgt ervoor dat jij een onvergetelijke introweek van je studie zult ervaren. Elk jaar ga je samen met SV Magiso op kamp om je klasgenoten én SV Magiso te leren kennen.

Reiscommissie | Frederik, Lucas & Sofie
De introcommissie zorgt ervoor dat SV Magiso één keer per studiejaar een reis maakt. Tijdens deze reis zullen er educatieve uitjes ondernomen worden, maar er is uiteraard ook genoeg tijd voor eigen invulling en gezelligheid.

bottom of page