top of page

OVER ONS

SV Magiso is een studievereniging gericht op alle lerarenopleidingen van de sociale vakken. Iedereen die lid wil worden kan lid worden, waarbij je geniet van leuke en educatieve activiteiten die regelmatig georganiseerd worden. Daarbij profiteer je van diverse kortingen, die verder toegelicht staan onder het kopje Partners. Benieuwd naar de gezichten achter SV Magiso? Scroll dan nu verder!

Bestuur
206713388_513123697058311_2178766064876148275_n.jpg

Het bestuur 2022/2023 bestaat uit
Marijn: penningmeester
Julia: voorzitter
Sofie: algemeen bestuurslid
Declan: intern coördinator
Lisa: algemeen bestuurslid
Luuk: vice-voorzitter en secretaris

De educatie- en reiscommissie zijn tot dusver nog niet gevuld. Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar info@svmagiso.nl!
 
Commissies

SV Magiso heeft op dit moment 5 gevormde commissies, namelijk:

Raad van advies | Stef, Niels, Jakob.
Raad van advies is een adviesorgaan voor het bestuur van SV Magiso. Op deze manier wordt het bestuur ondersteund bij het maken van keuzes met betrekking tot de toekomst van SV Magiso.


Kascommissie | Marjolein, Sabien.
De kascommissie is het controlerende orgaan binnen SV Magiso. Er wordt gecontroleerd of alles op financieel gebied goed verloopt.


Activiteitencommissie | Iris
De activiteitencommissie organiseert maandelijks leuke activiteiten voor Sv Magiso haar leden. Van bingo tot een bierproeverij, niks is te gek!

Feestcommissie | Nellie, Robin, Roderick.
De feestcommissie organiseert elk feestje die je bij SV Magiso zal meemaken. Denk bijvoorbeeld aan een kroegentocht door de stad van Leeuwarden. Gegarandeerd een feestje.

Introcommissie | Wiske, Luuk, Declan, Jeroen.
De introcommissie zorgt ervoor dat jij een onvergeetelijke introweek van je studie zult ervaren. Elk jaar ga je samen met SV Magiso op kamp om je klasgenoten én SV Magiso te leren kennen.

 

bottom of page