OVER ONS

SV Magiso is een studievereniging gericht op alle lerarenopleidingen van de sociale vakken. Iedereen die lid wil worden kan lid worden, waarbij je geniet van leuke en educatieve activiteiten die regelmatig georganiseerd worden. Daarbij profiteer je van diverse kortingen, die verder toegelicht staan onder het kopje Partners. Benieuwd naar de gezichten achter SV Magiso? Scroll dan nu verder!

Bestuur

Het bestuur 2021/2022 bestaat uit Lisa en Thessa als algemeen bestuurslid, Lieke als secretaris, Loïs als voorzitter, Ezra als penningmeester en Luuk als vice-voorzitter.

Lustrum 2021/2022

De Lustrumcommissies hebben dit jaar de leuke verantwoordelijkheid om alle lustrumactiviteiten te organiseren. Van een kamp tot gala, niks is te gek!

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie zal dit jaar activiteiten organiseren voor de leden van Sv Magiso, zoals borrels of een avondje bowlen.

Kascommissie

De kascommissie bestaat uit Andrei, Eva en Thomas en beschikt over een controlerende functie.

Feestcommissie

Ard, Floris, Roderick en Jan vervullen dit jaar de taken van de feestcommisie. Ze zijn verantwoordelijk voor alle feestelijke activiteiten binnen SV Magiso!

Educatiecommissie

De educatiecommissie bestaat uit Fleur, Nadja en Luuk. De educatiecommissie organiseert alle educatieve momenten zoals bijvoorbeeld een lezing of masterclass.